ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Top
Image Alt

Πολιτική Απορρήτου

Για τη χρήση των υπηρεσιών μας, ενδέχεται να είναι απαραίτητη η συλλογή ορισμένων προσωπικών δεδομένων ή πληροφοριών αναγνώρισης χρήστη. Ενδέχεται επίσης να μπορείτε να αποθηκεύσετε ορισμένα στοιχεία που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το πώς και πότε επισκεφτήκατε αυτόν τον ιστότοπο (π.χ. τον ιστότοπο από τον οποίο συνδεθήκατε σε αυτόν τον ιστότοπο, την ημερομηνία της επίσκεψής σας κλπ.) Αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα και το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου. Τα δεδομένα σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίηση ενός χρήστη με μοναδικό τρόπο, μεταξύ άλλων, προκειμένου να εμφανιστούν στοχευμένες διαφημίσεις, μηνύματα ή περιεχόμενο.

Σκοπός και νομική βάση της επεξεργασίας δεδομένων σας

Ο σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων είναι η διαφήμιση και η άμεση εμπορία των προϊόντων και/ή των υπηρεσιών μας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε γενικά μόνο ό, τι είναι απαραίτητο, σχετικό και κατάλληλο για τους σκοπούς της επεξεργασίας. Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ πραγματοποιείται προς το συμφέρον της εξυπηρέτησης του νόμιμου συμφέροντός μας. Επιπλέον, εάν συλλέξετε Προσωπικά Δεδομένα που σας αφορούν είτε εγγραφόμενοι στο Newsletter είτε συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή συμμετέχοντας σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα (όπως προσφορές), θα σας ζητηθεί να το εκφράσετε με σαφή και πλήρως ενημερωμένη συγκατάθεση. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να λάβετε τις λεπτομέρειες της δήλωσης συγκατάθεσής σας (ημερομηνία, ώρα, κ.λπ.). Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς αναδρομική ισχύ. Εάν επιθυμείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση info@liferoots.gr

Πληροφορίες που παρέχετε και Πληροφορίες που συλλέγουμε (“Προσωπικά δεδομένα”)

Κατά την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, ενδέχεται να σας ζητηθεί να υποβάλετε τα προσωπικά σας στοιχεία προκειμένου να επωφεληθείτε από ορισμένες υπηρεσίες/οφέλη (π.χ. συνδρομές σε ενημερωτικά δελτία ή επεξεργασία παραγγελιών) ή να συμμετάσχετε σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα. Μπορούμε να συνδυάσουμε τις πληροφορίες που υποβάλλετε με άλλες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από εσάς, συμπεριλαμβανομένου, για παράδειγμα, του ιστορικού αγορών σας. Συλλέγουμε μόνο βασικά προσωπικά δεδομένα για εσάς που δεν περιλαμβάνουν ειδικούς τύπους ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών. Αυτό περιλαμβάνει, ωστόσο, το όνομά σας, το επώνυμο, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον  ταχυδρομικό κώδικα, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου, τις πληροφορίες πληρωμής, τις λεπτομέρειες για τα αντικείμενα που αγοράσατε και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιλέγετε να μας παρέχετε (“Προσωπικά δεδομένα”).

 

Η Life Roots επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για να ολοκληρώσει τη συναλλαγή μεταξύ μας.

Ο αριθμός της κάρτας σας δεν είναι αποθηκευμένος, επομένως για κάθε αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα που θέλετε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα πρέπει να εισαγάγετε ξανά τα στοιχεία της κάρτας σας.

Παθητική συλλογή και χρήση πληροφοριών

Κατά την πλοήγηση στον ιστότοπό μας, ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να συλλέγονται παθητικά (δηλαδή, να συγκεντρώνονται χωρίς να την παρέχετε ενεργά), χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνολογίες και μέσα, όπως διευθύνσεις πρωτοκόλλου Διαδικτύου, cookies, ετικέτες Διαδικτύου και Συλλογή δεδομένων πλοήγησης. Διαβάστε την Πολιτική Cookies για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα Cookies. Σε αυτήν την Πολιτική, θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των cookies, εάν δεν συμφωνείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

Χρήση των πληροφοριών που συλλέγουμε:

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Απαντώντας στα αιτήματά σας για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ή/και τα προϊόντα μας.
  • Διευκόλυνση της παράδοσης των υπηρεσιών και/ή των προϊόντων μας.
  • Να σας στείλουμε ενημερωτικά δελτία, πληροφορίες ή υλικό που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
  • Να συλλέξουμε στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα ιστότοπων.
  • Εντοπισμός, πρόληψη ή αντιμετώπιση απάτης ή παράνομων δραστηριοτήτων.
  • Για να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα των εκδηλώσεών μας και άλλων διαφημιστικών δραστηριοτήτων.
  • Για να διατηρήσουμε (μέσω ενημερώσεων) τη λίστα επαφών μας.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία με την εμπορική ονομασία “LIFE ROOTS” ως ελεγκτής με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων, θα έχει ένα αρχείο και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν σε μορφή που σας επιτρέπει να προσδιορίσετε τον εαυτό σας ως θέμα για τον απαιτούμενο χρόνο και αποκλειστικά για τον σκοπό της επεξεργασίας. Οι επισκέπτες/χρήστες του ιστότοπου που δεν έχουν την επιτρεπόμενη ηλικία (είναι κάτω των 18 ετών) δεν δικαιούνται να εγγραφούν ως μέλη και ως εκ τούτου δεν απαιτείται να υποβάλουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Ο Κάτοχος Λογαριασμού της Ιστοσελίδας (Μέλος) είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε χρήση και διατήρηση της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασής του και πρέπει αμέσως να ενημερώσει την εταιρεία που ονομάζεται «LIFE ROOTS» για οποιαδήποτε χρήση του λογαριασμού του από τρίτο μέρος χωρίς άδεια και οποιαδήποτε άλλη παραβίαση του ηλεκτρονικού λογαριασμού του. Μόνο νόμιμοι παραλήπτες (π.χ. εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι) έχουν πρόσβαση στα δεδομένα όποτε το κρίνουν απαραίτητο. Τα δεδομένα σας μπορεί να διαβιβαστούν σε άλλους παραλήπτες, ενεργώντας στο όνομα και εκ μέρους μας στο πλαίσιο της εκτέλεσης μιας σύμβασης, για την επίτευξη του παραπάνω νόμιμου σκοπού (π.χ. διαφημιστικές εταιρείες – εξωτερικοί συνεργάτες της Εταιρείας). Για λεπτομέρειες σχετικά με τους παραλήπτες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στο info@liferoots.gr. Επιπλέον, τα δεδομένα σας δεν θα μεταφερθούν σε τρίτους παραλήπτες ή τρίτους για εμπορικούς ή μη εμπορικούς σκοπούς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και ρητή συγκατάθεση. Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για πέντε χρόνια από την αποθήκευση και στη συνέχεια θα καταστραφούν, εκτός εάν απαιτείται να τα διατηρήσετε σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό ή τον Ελληνικό Νόμο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δικαιώματα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε εάν τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία ή θα υποβληθούν σε επεξεργασία και, σε κάθε περίπτωση, απαιτείται από την εταιρεία που ονομάζεται “LIFE ROOTS” να διορθώσει τα προσωπικά σας δεδομένα, εάν αυτά είναι ανακριβή ή να συμπληρώσουν αυτά σε περίπτωση ελλείψεων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών σας στοιχείων, ενδέχεται να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Σε περίπτωση μη ρητής συγκατάθεσης από εσάς, καμία απόφαση δεν θα ληφθεί αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης προφίλ. Μπορείτε να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή, καθώς και να τα μεταδώσετε, υπό τις νομικές προϋποθέσεις, σε άλλο επεξεργαστή χωρίς αντίρρηση, υπό την προϋπόθεση ότι αυτό δεν επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα άλλων. Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή τους, καθώς και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, για να περιορίσετε την επεξεργασία στην οποία υπόκεινται.

Το δικαίωμά σας για αντίρρηση των Δεδομένων που σχετίζονται με εσάς

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης προφίλ, εάν σχετίζεται με το άμεσο μάρκετινγκ. Εάν ασκηθεί αυτό το δικαίωμα, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για αυτούς τους σκοπούς. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε και να ζητήσετε τον περιορισμό ορισμένων πράξεων επεξεργασίας των δεδομένων σας. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εάν πιστεύετε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας γίνεται παράνομα.

Πώς να ασκήσετε τα δικαιώματά σας

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας που αναφέρονται παραπάνω, καθώς και για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα στη διεύθυνση info@liferoots.gr. Το αίτημά σας θα ικανοποιηθεί εντός ενός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε επικοινωνία και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται βάσει των άρθρων 15 έως 22 και 34 του GDPR παρέχονται δωρεάν.

Τα ζητήματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα/πληροφορίες διέπονται από τον ισχύοντα εθνικό νόμο (Ν. 2472/1997), όπως τροποποιήθηκε από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση και να μπορεί να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με δικά του έξοδα να το επιστρέψει στην Εταιρεία. Η προθεσμία των 14 ημερολογιακών ημερών για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης ορίζεται από την επόμενη ημέρα κατά την οποία ο Πελάτης αποκτά τη φυσική κατοχή των προϊόντων. Εάν έχετε παραγγείλει περισσότερα από ένα προϊόντα σε μια παραγγελία και αυτά παραδόθηκαν ξεχωριστά, η περίοδος άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης σύμφωνα με τα παραπάνω, ξεκινά από την επόμενη ημέρα της ημέρας που ο Πελάτης έλαβε τη φυσική κατοχή του τελευταίου είδους.

Στη Life Roots ελέγχουμε τα προϊόντα που παρέχουμε στους πελάτες μας για τυχόν ελαττώματα. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται επιμελώς συσκευασμένα και σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας υπάρξει φθαρμένο τεμάχιο μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και να επωμιστείτε μόνο τα έξοδα αποστολής. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου είτε να το αντικαταστήσουμε αλλιώς να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας. Σε περίπτωση που υπολείπεται κάποιο τεμάχιο από την παραγγελία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@liferoots.gr. Λάβετε υπόψη ότι δεν δίνεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για προϊόντα τα οποία που αγοράστηκαν με έκπτωση και ότι αυτά τα προϊόντα δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με άλλο προϊόν, πλην των ελαττωματικών.

 

ΤΡΟΠΟΙ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Εάν ο τρόπος πληρωμής της αρχικής αγοράς ήταν η Αντικαταβολή, τότε θα πρέπει να μας στείλετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο info@liferoots.gr ή να μας καλέσετε στο 211 4011296 ώστε να προβούμε στην επιστροφή των χρημάτων σας. Σε περίπτωση που ο τρόπος αγοράς ήταν μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, η επιστροφή χρημάτων θα πιστωθεί απευθείας στον λογαριασμό χρέωσης.

Εάν η αρχική μέθοδος αγοράς είναι η Πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς, παρακαλούμε σημειώστε ότι η επιστροφή χρημάτων θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που ορίζει ο Πελάτης. Σε περίπτωση διαφορετικών τραπεζών (εκτός της Eurobank) στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ενδέχεται να υπάρχουν τραπεζικές χρεώσεις, οι οποίες καλύπτονται πάντα από εσάς και αυτές οι χρεώσεις θα αφαιρούνται από τη συνολική επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση που ο πελάτης θα ήθελε να ακυρώσει την παραγγελία μετά την ολοκλήρωσή της ή να αλλάξει την παραγγελία (και σε κάθε περίπτωση πριν από την αποστολή) μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία μας εντός χρονικού διαστήματος δύο (2) ωρών ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο info@liferoots.gr.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Εάν επιθυμείτε να προβείτε στην επιστροφή ενός προϊόντος, θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό παραγγελίας και να να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο info@liferoots.com.gr. Αφού λάβουμε το αίτημά σας και αφού εγκριθεί η επιστροφή σας, θα επεξεργαστούμε την αντικατάσταση του προϊόντος την επιστροφή χρημάτων σας ή

Θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης που θα σας ενημερώνει για την διαδικασία μέσα στις επόμενες δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος. Να θυμάστε ότι οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα εξαρτώνται πάντα από την τράπεζά σας.

Συσκευάστε και στείλτε με ασφάλεια τη «φόρμα επιστροφής», ένα αντίγραφο της απόδειξης και το αντικείμενο στην ακόλουθη διεύθυνση, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων σας:

Λάβετε υπόψη ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για την απώλεια της επιστροφής του αντικειμένου σας. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε μια ασφαλή υπηρεσία για την επιστροφή εμπορευμάτων και να διατηρήσετε αρχείο του αριθμού παρακολούθησης αποστολής του πακέτου σας. Η Life Roots δεν είναι υπεύθυνη για απώλειες ή λάθος διανομές επιστροφών. Κανένα ποσό δεν μπορεί να επιστραφεί για το χαμένο ή μη ληφθέν προϊόν.

Με την παραγγελία στη www.liferoots.gr,  ο Πελάτης αποδέχεται όλους τους όρους αυτής της Πολιτικής Επιστροφών.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

Reset Password